Jouw checklist naar succes!

Salesfuncties staan erom bekend dat ze zo heerlijk dynamisch zijn. Je takenpakket is behoorlijk divers en iedereen om je heen wil iets van je. Jij wilt weten waar je nou echt mee bezig zou moeten zijn en welke elementen essentieel zijn voor het succes wat je ambieert.

Dit document is speciaal voor jou!

Dit is wat anderen er van vonden.

“Leuke inzichten! Thanks”

“De checklist heeft zeker inzicht gegeven! Ik ben me bewuster geworden. Veel van deze zaken pas ik toe in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook besef je direct bij zo’n checklist dat je ook bepaalde dingen laat liggen. Kortom deze reminder is altijd goed . Bedankt daarvoor. Het is een lijst die ik opgeslagen heb en meerdere keren al heb bekeken.”

“Het maakt je weer scherp!”

“Ik zal de lijst nog vaker gaan doornemen in de toekomst. Ik zit in een nieuwe branche na 13 jaar in een vertrouwde branche. De Sales aanpak verschilt iets dan wat ik gewend was dus de lijst helpt me hiermee.”

Vraag hier de gratis checklist aan

Wij zorgen dat deze vervolgens binnen 5 minuten in je mailbox belandt.

Over Renate

Renate is de expert op het gebied van sales. Na meer dan 10 jaar zelf succesvol commerciële functies te hebben uitgevoerd, heeft zij in 2017 haar eigen onderneming opgericht om anderen in het salesvak te coachen naar blijvend resultaat. Haar kracht ligt in het snel tot de kern van de uitdaging komen. Weten aan welke knoppen er gedraaid moeten worden en ieder mens, of het nu een accountmanager is of een eigenaar directeur die zijn team aanstuurt, inzicht te geven en persoonlijk met op maat afgestelde coaching resultaten te laten boeken.

Haar passie is mensen laten groeien vanuit persoonlijke ontwikkeling met een resultaatgerichte aanpak.

Thema’s die behandeld worden tijdens haar coaching zijn: succesvol & relaxt acquireren, grip op je klantenbestand, regie in het verkoopproces, cijfers lezen en gebruiken om je strategie te bepalen, structuur en focus aanbrengen voor optimaal resultaat en een ijzersterke mindset.