Verbeter je sales binnen een maand

Hogere omzet, makkelijke processen. Salesresultaten verbeteren vanuit controle en (zelf)vertrouwen.

Ik zou dit ook wel willen;

Je ziet mensen om je heen heel relaxt acquireren, deals sluiten met klanten alsof het niets is en blakend van zelfvertrouwen zich door verkoopland maneuvreren. Juiste focus, gestructureerd altijd weten wat ze moeten doen.
Hoe doen ze dat toch? Valt dit te leren?
Is dit ook voor jou weg gelegd?
Het is antwoord is; JA!
En goed nieuws, want ik kan je daarbij helpen!

Je hoort jezelf nu denken;

Ik ben geen agressieve verkoper, dus die deals echt gaan sluiten blijft waarschijnlijk lastig.
Ik ben meer een relatiemens, dus acquisitie is misschien gewoon niet mijn ding.
Ik ben nou eenmaal een chaoot, structuur (en daarmee focus) is voor mij niet haalbaar.
Ik ben nu al zo druk, misschien later in het jaar…

Altijd al geweten dat er meer voor jou te halen valt uit je sales? Bang dat een gewone “cursus”
je niet echt verder zal brengen? Dan is het sterk in sales programma voor jou!

Join the club!

Ik heb honderden accountmanagers mogen coachen naar meer succes. En ik ga jou ook coachen! Ik ga je exact vertellen waar voor jou meteen winst te behalen valt, zodat je snel resultaten boekt. Ik help je stap voor stap en geef je precies wat jij nodig hebt om die groei te kunnen maken.

BELANGRIJK;
We willen snel resultaat, maar vooral ook blijvend resultaat.

We gaan een fundament neerzetten voor jouw functie waarin jij als persoon optimaal resultaat boekt voor de rest van jouw carrière.

Geen trucjes en techniekjes, geen copy paste, maar handvatten, tools en coaching op persoonlijk niveau.

Dat wil ik!

Aanbevelingen

Een greep uit wat mensen zeggen die je voor zijn gegaan

“Het enthousiasme combineren met een goede structuur is wat Renate mij geleerd heeft. Ik heb geleerd om bewust de juiste mindset te kiezen en dit constant aan te scherpen. Renate helpt om in mogelijkheden te denken en nieuwe kansen te creëren. Renate weet de vinger altijd op de zere plek te leggen wat soms heel irritant, maar ook heel bevorderend is. Omdat ze dit combineert met humor en enthousiasme zorgt dit voor een positieve groei!”

“Renate is een prettige coach die expertise in haar vak combineert met een gezonde dosis humor. Dat maakt het volgen van haar cursus des te leuker. Haar focus ligt op resultaatgerichte verkoop, o.a. ondersteunt door het aanleren van werkstructuren en een open houding. Ze gaat daarbij echter nooit voorbij aan het afstemmen van je product of dienst op de wensen van de klant! Ik kan Renate van harte aanbevelen!”

“Ik was op het gebied van Sales al een tijd zoekende naar ‘hoe nu verder’. Het kunstje van verkoop vroeg in een andere omgeving om iets anders dan dat ik gewend was. Opeens was daar Renate die zich als coach opstelde. Nooit aan gedacht en wellicht wel het beste wat mij op dat moment is overkomen. In een korte tijd leerde ze mij grip op veelvoorkomende processen te krijgen. Renate draait aan knoppen waar jezelf vaak niet bij stilstaat. Dit heeft voor mij het absolute verschil gemaakt.”

Persoonlijke coaching voor accountmanagers & vertegenwoordigers

Community

Je bent onderdeel van een community van salesprofessionals, die net als jij streven naar groei en optimalisatie.

Persoonlijke coaching

Je krijgt persoonlijke coaching van mij om jouw resultaten optimaal te verbeteren.

Tools

Je krijgt alle tools tot je beschikking voor elk aspect van jouw functie. Van Acquisitie tot werkproces, van cijfers tot mindset.

 

Waarom zou je niet 2 oktober starten?
Eindig 2023 megasterk en vlieg 2024 in!

Wat kan je verwachten?

Toegang tot alle online video’s

Bijna 6 uur aan mega waardevolle online lessen waar alle tools inzitten die jij nodig hebt en die jij kijkt wanneer het jou uitkomt. 5 verschillende modules met ieder een thema onderverdeeld in meerdere lessen bomvol informatie.

Een jaar lang wekelijks live coaching van Renate

Coaching gebeurd op basis van behoefte & niveau; Er wordt rekening gehouden met de branche, de cultuur van de organisatie, klantprocessen en jouw persoonlijkheid.

Wat krijg je nog meer?

Het sterk in sales model

Het model wat je gaat helpen de rest van je carrière in een groeimodus te blijven. Altijd inzicht in waar voor jou de kansen liggen.

Opdrachten & Formulieren

Documenten en formulieren die het je veel makkelijker gaan maken.

Community

Levenslang toegang tot de sterk in sales community waarin je dagelijks je vragen kan stellen, je successen kan vieren en waar Renate ook dagelijks aanwezig is.

Waar sta je na dit traject?

Uitdagingen getackeld

Of je nu mega goed wilt leren acquireren, je tijd veel efficiënter wilt gebruiken of heerlijk zelfverzekerd bij je klant aan tafel wilt zitten. Samen pakken we jouw uitdaging aan en zorgen dat we deze tackelen voor de rest van jouw carrière.

Tools & persoonlijke groei

Naast jouw uitdaging, kijken we ook naar alle essentiële facetten van jouw salesfunctie. We zetten alles op scherp, stomen het klaar voor fantastische resultaten en geven je persoonlijke ontwikkeling een boost. Jij als persoon bent tenslotte de sleutel tot succes.

Veel gestelde vragen

De 5 modules komen in 5 weken. Hierin zit dus 6 uur aan studiemateriaal. Ben je een geluksvogel die verzuipt in tijd? Dan kan je er in 5 weken doorheen. Gemiddeld neemt een accountmanager zo’n 3 maanden om de modules door te werken. Houd er rekening mee dat ik heel erg mijn best heb gedaan om de modules zo efficiënt mogelijk voor je te maken. Ondanks dat sommige lessen dus relatief kort zijn, zit er altijd bakken aan waardevolle informatie in. Informatie die we vervolgens in de praktijk gaan implementeren.

De investering is €2997,- ex btw. Voor je werkgever zijn deze kosten aftrekbaar en de btw natuurlijk zakelijk te verrekenen. Goed om te weten; Iedere volgende deelnemer uit dezelfde organisatie mag in het programma voor €1997,- ex btw. Leuk om vast te doen; reken eens uit hoeveel extra orders of klanten je nodig hebt om de investering eruit te halen. Vaak kunnen we binnen een paar weken het moment al vieren dat dit programma omzet en winst gaat opleveren. En dan laten we de rust in je hoofd, het gevoel van controle en zelfvertrouwen nog buiten beschouwing.

De daarop volgende startdatum is nog niet bekend. Gezien ik iedereen persoonlijk begeleid en coach wil ik dat er genoeg ruimte is voor iedereen om hier optimaal gebruikt van te maken. Belangrijk voor mij is dat alle deelnemers daadwerkelijk succes gaan behalen. Gezien ik de kwaliteit hoog wil houden laat ik de volgende startdatum deels afhangen van hoeveel mensen er in juni instromen en hoe snel zij op de juiste weg zijn, voor er weer nieuwe coachees in het programma mogen. Gezien je een jaar de tijd hebt om wekelijks door mij te laten coachen is het ook niet erg als je wel 2 oktober start in het programma, maar bijvoorbeeld een paar weken later start met het je actief laten coachen. Er zullen sowieso weken in het jaar zijn dat je er op een gegeven moment niet iedere week meer behoefte aan hebt of bijvoorbeeld op vakantie bent, dus laat je daar vooral niet door tegenhouden.

Nee, alles wat je nodig hebt is informatie die je intern binnen je organisatie kan vinden en dit programma. Ik heb zelf (en doe dat nog steeds) onwaarschijnlijk veel gelezen, webinars gevolgd, mijzelf laten coachen enz. en daar alles wat voor jou belangrijk is uitgehaald. Je krijgt dus alleen dat wat ECHT belangrijk is en meteen toepasbaar in de praktijk. Datgene waarvan ik heb gezien en heb ervaren dat het accountmanagers verder helpt in hun ontwikkeling en dat wat echt verschil maakt.

Nee, niet in die vorm, maar wel in de praktijk! Jouw resultaten gaan ons namelijk vertellen dat je slaagt! We gaan zo lang als nodig is kijken waar jij zaken mag aanscherpen en verbeteren. Alles wat je leert in de modules ga je in de praktijk uitvoeren en gaan we samen passend maken voor jou en je klanten. Zo zijn je eigen doelen je toetsen en samen gaan we zorgen voor succes!