Vooraf ben ik altijd een beetje sceptisch over coaching/begeleiding. Niet vanuit het oogpunt dat ik het niet nodig heb, maar meer vanuit de kostbare tijd, die ik denk beter te kunnen benutten.

Maar daar moet ik toch van terug komen.
Renate kijkt tijdens de sessies welke we hebben gewoon over je schouder mee. Benoemt daarin de positieve punten, maar geeft ook duidelijke handvatten voor verbetering. Daardoor krijg ik veel meer nuttige informatie uit een gesprek dan vooraf gedacht. Stel vooral de juiste vragen, en durf door te vragen.

Het is zeker de moeite waard, en het kan gewoon tijdens je werkzaamheden.
Renate dank je wel.

Beste Renate,

Al snel kom je tot de kern van het zaak, ben je in staat nuchter en gestructureerd te verklaren van waaruit we vertrekken. Je durft te confronteren, spiegelt op het juiste moment en maakt een heldere probleemstelling. Dit alles met een ongedwongen attitude en open blik voor mijn input. Je analyseert goed, drukt op de punten waar het pijn doet en forceert mij na te denken over de dingen die beter kunnen. Jouw ervaring, kennis & kunde maakt dat je voor iedereen een toegevoegde waarde biedt, bent het meer dan waard.

Dank voor je hulp!


Deprecated: Bestand Thema zonder sidebar.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een sidebar.php template aan je thema toevoegen. in /var/www/vhosts/renatehofstede.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5653