Om meer structuur in onze verkoopafdeling te creëren zijn wij opzoek gegaan naar een coach welke met een frisse en neutrale blik zaken kan bekijken. Hierbij zijn wij Renate tegen het lijf gelopen.
Na een oriënterend gesprek waarin het gehele bedrijf wordt besproken, van personeel, structuren tot cijfers, de keus gemaakt om door te pakken en Renate in te huren.
Wat ons betreft is dit de juiste keus geweest. Renate heeft onze medewerkers aan de hand genomen, hen persoonlijk tot bepaalde inzichten laten komen, en hierbij een structuur neer gezet welke voor iedere medewerker persoonlijk is bepaald.
Hierdoor is er meer rust, minder gestress, en efficiëntie gerealiseerd in ons verkoopteam!

Beste Renate,
Je hebt ons geweldig geholpen om meer structuur in ons sales team aan te brengen en ons verschillende handvatten aangereikt waar we nu elke dag wat aan hebben. We plukken er nu al de vruchten van door een fors hogere omzet van ons sales team het afgelopen jaar. Ik heb je leren kennen als een zeer kundig en scherpe coach. Door jouw aanpak gingen er deuren open die nog dicht zaten. Heel hartelijk Bedankt daarvoor.

“Onze uitdaging: Hoe kunnen wij onze technische kennis inzetten om commerciële doelstellingen te realiseren vanuit ons sales plan.
Inspirerend, motiverend, en met veel plezier coacht Renate onze kanjers. Elke keer een glimlach na een training zorgt voor energie om het de volgende keer nog beter te doen. Samen op naar mooie successen!”

“Renate is een prettige coach, zij geeft duidelijke en hands-on tips! Iedere sessie bespreken wij de voortgang van de gestelde commerciële doelstellingen en de verbetermogelijkheden hierin. Mede dankzij haar hulp kunnen wij groeien als bedrijf en als persoon.”


Deprecated: Bestand Thema zonder sidebar.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een sidebar.php template aan je thema toevoegen. in /var/www/vhosts/renatehofstede.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5653