Renate is een heel prettig persoon/coach om je ervaringen mee te delen of wanneer je vast loopt dat ze hierin goed meedenkt en het juiste advies geeft. Ze staat altijd voor je klaar dus ik kan deze top coach zeker aanbevelen:)

Afgelopen jaar het Sterk in Sales traject doorlopen met Renate. Erg veel gehad aan de modules, vooral de module over je mindset.
Ik moest wennen aan de Q&A’s omdat je niemand kent en ziet en je veel verschillende verhalen hoort, soms zonder achtergrond. Maar het is wel een fijn moment en je kans om zelf wat vragen te stellen aan Renate. Komend jaar zal ik nog een jaar gebruik maken van de Q&A momenten om me verder te verdiepen.

Het afgelopen jaar het Sterk in Sales traject doorlopen onder begeleiding van Renate. Renate is een hele fijne sparringpartner die mij, met tips en tricks, handvatten heeft gegeven in bepaalde situaties. Veel gehad aan haar manier van coaching en begeleiding door middel van de Q&A in groepen, maar ook zeker de 1-op-1 gesprekken.

Bedankt Renate!

“Het enthousiasme combineren met een goede structuur is wat Renate mij geleerd heeft. Ik heb geleerd om bewust de juiste mindset te kiezen en dit constant aan te scherpen. Renate helpt om in mogelijkheden te denken en nieuwe kansen te creëren. Renate weet de vinger altijd op de zere plek te leggen wat soms heel irritant, maar ook heel bevorderend is. Omdat ze dit combineert met humor en enthousiasme zorgt dit voor een positieve groei!”

“Renate is een prettige coach die expertise in haar vak combineert met een gezonde dosis humor. Dat maakt het volgen van haar cursus des te leuker. Haar focus ligt op resultaatgerichte verkoop, o.a. ondersteunt door het aanleren van werkstructuren en een open houding. Ze gaat daarbij echter nooit voorbij aan het afstemmen van je product of dienst op de wensen van de klant! Ik kan Renate van harte aanbevelen!”

“Ik was op het gebied van Sales al een tijd zoekende naar ‘hoe nu verder’. Het kunstje van verkoop vroeg in een andere omgeving om iets anders dan dat ik gewend was. Opeens was daar Renate die zich als coach opstelde. Nooit aan gedacht en wellicht wel het beste wat mij op dat moment is overkomen. In een korte tijd leerde ze mij grip op veelvoorkomende processen te krijgen. Renate draait aan knoppen waar jezelf vaak niet bij stilstaat. Dit heeft voor mij het absolute verschil gemaakt.”


Deprecated: Bestand Thema zonder sidebar.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een sidebar.php template aan je thema toevoegen. in /var/www/vhosts/renatehofstede.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078